Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 510g2069kcal0g509.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g48.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.4g3.9g11.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Maitosuklaa 400g2149kcal40.5g199.9g131.9g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 400g2840kcal3g1.6g319.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g17839kcal278.2g1889.8g1014.4g30.4g
Valittu annoskoko2200g8920kcal139.1g944.9g507.2g15.2g
Annoskoko puolitettuna1100g4460kcal69.6g472.5g253.6g7.6g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772