Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 320g244kcal6g49.6g0.6g3.2g
Porkkana 560g183kcal3.5g31.1g1.1g14.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g320g64kcal3.8g10.2g1.1g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g560kcal38g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g2101kcal102.6g181.8g93.6g42g
Valittu annoskoko2200g1051kcal51.3g90.9g46.8g21g
Annoskoko puolitettuna1100g525kcal25.7g45.5g23.4g10.5g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529