Keitto, maa-artisokka- / Kaarlen

1. Kuori ja paloittele maa-artisokat.

2. Laita kattilaan maito ja kerma.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää maa-artisokat ja keitä, kunnes ne ovat kypsiä.

3. Soseuta samettisen sileäksi.

Lisää tarvittaessa maitoa, jos keitto on liian paksu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Kaarl3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 1000g455kcal5g82g2g40g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Rasvaton maito plus (Valio), annos 100g1000g400kcal50g49g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g3031kcal118g274g144g80g
Valittu annoskoko2200g1516kcal59g137g72g40g
Annoskoko puolitettuna1100g758kcal29.5g68.5g36g20g
Arvot/100g100g69kcal2.7g6.2g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412630