Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu544g685kcal59.8g1.6g49g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Maitosuklaa 400g2150kcal40.5g200g132g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 400g2841kcal3g1.6g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4402g17847kcal278.2g1890.6g1015g30.6g
Valittu annoskoko2201g8924kcal139.1g945.3g507.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna1101g4462kcal69.6g472.7g253.8g7.7g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772