Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g400g2960kcal0g0g328g0g
Sokeri350g1421kcal0g349.7g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl348g456kcal45.2g1.7g29.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)800g2480kcal136g432g23.2g104g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Marianne crush 150g280g1204kcal3.4g240.8g23.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4408g17205kcal370.2g2087.6g809.2g217.6g
Valittu annoskoko2204g8603kcal185.1g1043.8g404.6g108.8g
Annoskoko puolitettuna1102g4301kcal92.6g521.9g202.3g54.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622