Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 38g135kcal6.7g17.1g2.9g6.6g
Hiiva, 50g9g5.7kcal1.2g0.1g0g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 11g37kcal1.1g6.5g0.4g1.3g
Ruispuurohiutale38g120kcal3.7g24.4g0.7g5.2g
Vehnäjauho, sunnuntai122g427kcal14.6g86.5g2.6g3.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 450g1024kcal85.5g0g76.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g53g12kcal0.9g1.7g0.2g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz15g15kcal0.1g3.6g0g0.2g
Juusto, Valio arkijuusto150g495kcal40.5g0g36g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g4788kcal312.8g305.6g252.6g43.4g
Valittu annoskoko2205g2394kcal156.4g152.8g126.3g21.7g
Annoskoko puolitettuna1103g1197kcal78.2g76.4g63.2g10.9g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670