Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 804g271kcal5.6g44.2g0.8g11.3g
Sokeri 342g1388kcal0g341.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.7g1.1g4.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g8g21kcal0.3g6.4g0.3g4.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl804g2735kcal16.1g24.1g281.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g9186kcal47.6g915.6g567.4g40.4g
Valittu annoskoko2208g4593kcal23.8g457.8g283.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna1104g2297kcal11.9g228.9g141.9g10.1g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891