Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 933g1294kcal116.7g2.8g91.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1138g637kcal96.7g56.9g2.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g77g464kcal16.3g5.1g41.8g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g91kcal0g22.5g0g0g
Canderel makeutusjauhe36g140kcal1.1g33.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g5253kcal461.6g242.4g271.2g0g
Valittu annoskoko2208g2627kcal230.8g121.2g135.6g0g
Annoskoko puolitettuna1104g1313kcal115.4g60.6g67.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.5g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856