Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus600g420kcal95.9g0g1.8g0g
Purjosipuli 360g82kcal6.5g8.6g0.7g7.6g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)1199g393kcal8.4g77.9g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g1818kcal225g173.8g17.8g17g
Valittu annoskoko2208g909kcal112.5g86.9g8.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna1104g454kcal56.3g43.5g4.5g4.3g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480