Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 395g120kcal4.9g19g0.8g6.7g
Valkopippuri 16g44kcal1.6g6.6g0.3g4.1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt479g220kcal15.3g23g7.2g0g
Pekoni rasvainen 336g1261kcal40.3g0g124.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 958g1324kcal179.7g0g67.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g5938kcal483.6g97.2g399g21.6g
Valittu annoskoko2208g2969kcal241.8g48.6g199.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna1104g1484kcal120.9g24.3g99.8g5.4g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849