Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1315g1736kcal172.3g3.9g109.2g0g
Voi 120g867kcal1.4g0.5g97.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g359g2152kcal86.1g23.7g193.7g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl399g1423kcal8g12g151.5g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g12421kcal535.6g96g1103.2g0g
Valittu annoskoko2208g6210kcal267.8g48g551.6g0g
Annoskoko puolitettuna1104g3105kcal133.9g24g275.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765