Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 321g245kcal6g49.8g0.6g3.2g
Porkkana 562g184kcal3.5g31.2g1.1g14.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g321g64kcal3.9g10.3g1.1g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 803g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g201g562kcal38.1g0g44.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2109kcal103g182.6g94g42g
Valittu annoskoko2208g1054kcal51.5g91.3g47g21g
Annoskoko puolitettuna1104g527kcal25.8g45.7g23.5g10.5g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529