Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1403g253kcal7.9g35.1g5.6g9.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g112g135kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Ruokakerma Valio 4% K&P401g240kcal4g18g16g2.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g60g207kcal6.6g41.5g1.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g1849kcal52.8g232.2g67.4g40.6g
Valittu annoskoko2208g924kcal26.4g116.1g33.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna1104g462kcal13.2g58.1g16.9g10.2g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810