Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1333g843kcal40g64g46.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 433g1486kcal44.1g303.2g5.2g15.2g
Kananmuna 50g(kpl)267g336kcal29.3g0.8g24g0g
Sokeri40g162kcal0g39.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g7903kcal226.8g847.4g391.4g30.4g
Valittu annoskoko2208g3952kcal113.4g423.7g195.7g15.2g
Annoskoko puolitettuna1104g1976kcal56.7g211.9g97.9g7.6g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268