Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 915g1737kcal248.2g0g82.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)398g338kcal4g13.9g27.8g0g
Sipuli (kuorittu)298g81kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Korppujauho 100g364kcal10.4g74.5g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 438g624kcal54.7g1.3g44.9g0g
Tilli, tuore 60g18kcal2.2g0.5g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g6323kcal646.8g209g314.4g23.4g
Valittu annoskoko2208g3162kcal323.4g104.5g157.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna1104g1581kcal161.7g52.3g78.6g5.9g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992