Gluteeniton vuokaleipä

1. Laita uuni 200 asteelle.

2. Sekoita jauhot, pellavansiemenet, cashewpähkinät ja ruokasooda kulhossa.

2. Lisää rasvaton piimä tai rasvaton jogurtti ja puolukkahillo.

2. Voitele ja jauhota puolentoista litran leipävuoka ja kaada siihen taikina.

3. Ripottele halutessasi pellavansiemeniä taikinan pinnalle.

4. Paista uunin alaosassa noin 60 min.
5. Ota leipä vuoasta ja anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Vilkkumiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Teff-jauho (Oriola), annos 60g1116g3582kcal110.5g709.7g33.5g87g
Pellavansiemen kokonainen 104g524kcal20.5g1g43.4g27.4g
Cashewpähkinä 144g824kcal28.7g27g66.5g5g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Piimä, rasvaton (Valio)638g204kcal21g28.7g0g0g
Puolukkahillo 183g252kcal0.3g59.9g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g10771kcal362g1652.6g287.6g242.6g
Valittu annoskoko2208g5386kcal181g826.3g143.8g121.3g
Annoskoko puolitettuna1104g2693kcal90.5g413.2g71.9g60.7g
Arvot/100g100g244kcal8.2g37.4g6.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416141