Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 350g796kcal66.5g0g59.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi85g298kcal5.1g64.6g1.4g2g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g4430kcal243.8g206.4g290.2g40.6g
Valittu annoskoko2208g2215kcal121.9g103.2g145.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna1104g1107kcal61g51.6g72.6g10.2g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978