Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 1998g1738kcal21.2g365.6g8g36g
Voi 75g541kcal0.9g0.3g60.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g53g194kcal1.9g42.4g1.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g124kcal4.4g24g2.8g11.2g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g5541kcal56.8g949.8g146.6g94.4g
Valittu annoskoko2208g2770kcal28.4g474.9g73.3g47.2g
Annoskoko puolitettuna1104g1385kcal14.2g237.5g36.7g23.6g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905