Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g69kcal6.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho sunnuntai874g3057kcal104.8g620.2g18.3g30.6g
Grahamjauho, 1 dl255g917kcal33.1g175.8g7.6g31.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen182g1310kcal0g0g145.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 61g45kcal8g0.7g0.2g4.2g
Maito, Kevyt607g279kcal19.4g29.1g9.1g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g12735kcal342.8g1991.2g371.6g133.2g
Valittu annoskoko2208g6367kcal171.4g995.6g185.8g66.6g
Annoskoko puolitettuna1104g3184kcal85.7g497.8g92.9g33.3g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187