Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 157g45kcal1.6g7.2g0.5g2.8g
Lapinliha,poronkäristys 750g422g582kcal88.5g4.2g25.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow225g180kcal9.4g29.2g2g7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g281g703kcal53.4g0.1g61.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1124g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4419g3020kcal305.8g81.4g179.2g19.6g
Valittu annoskoko2210g1510kcal152.9g40.7g89.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna1105g755kcal76.5g20.4g44.8g4.9g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710