Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 40g91kcal7.6g0g6.8g0g
Porkkanaraaste 200g37g10kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.2g15kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu24g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)28g24kcal0.3g1g1.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g16g61kcal4.5g0.3g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g619kcal35g37.8g34.8g5g
Valittu annoskoko221g310kcal17.5g18.9g17.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna111g155kcal8.8g9.5g8.7g1.3g
Arvot/100g100g140kcal7.9g8.6g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260