Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g328kcal22.8g27g13g6.2g
Valittu annoskoko221g164kcal11.4g13.5g6.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna110g82kcal5.7g6.8g3.3g1.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970