Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g30g39kcal6g0g1.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g78kcal5.9g0g6.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g278kcal25g9g17.6g1g
Valittu annoskoko221g139kcal12.5g4.5g8.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna111g70kcal6.3g2.3g4.4g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929