Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Currytahna punainen6.3g16kcal0.1g0.6g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g8.4g8kcal0.4g1.4g0g0.4g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g84g146kcal1.3g2.1g14.6g0g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g564kcal37g10.4g40.8g1.2g
Valittu annoskoko221g282kcal18.5g5.2g20.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna111g141kcal9.3g2.6g10.2g0.3g
Arvot/100g100g128kcal8.4g2.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666