Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow8.9g33kcal1.2g6.3g0.3g0.3g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk38g10kcal0.2g2g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g9g14kcal1.7g0g0.8g0g
Broilerijauheliha, annos 100g38g40kcal8.7g0g3.7g0g
Maizena maissitärkkelys1.9g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g272kcal27.6g29.4g10.6g3.6g
Valittu annoskoko221g136kcal13.8g14.7g5.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna111g68kcal6.9g7.4g2.7g0.9g
Arvot/100g100g62kcal6.2g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416057