Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus70g49kcal11.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen4.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 8.8g4.1kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g181kcal27g5.8g4.2g1.8g
Valittu annoskoko222g90kcal13.5g2.9g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna111g45kcal6.8g1.5g1.1g0.5g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612