Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu58g117kcal7.6g1.7g9.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)54g19kcal0.5g3.7g0.3g0.8g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 12g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g321kcal17.8g19g19.4g5g
Valittu annoskoko222g161kcal8.9g9.5g9.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna111g80kcal4.5g4.8g4.9g1.3g
Arvot/100g100g73kcal4g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889