Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 18g66kcal3.9g0g5.6g0g
Pekoni, Euroshopper11g29kcal1.7g0.1g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 22g85kcal0.5g0.5g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g1006kcal63.4g3.6g83g0.8g
Valittu annoskoko221g503kcal31.7g1.8g41.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna111g252kcal15.9g0.9g20.8g0.2g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809