Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria88g175kcal7.7g8.7g12.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix20g10kcal0.3g2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g89kcal0g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g583kcal17.2g28.8g44.4g0.8g
Valittu annoskoko221g291kcal8.6g14.4g22.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna111g146kcal4.3g7.2g11.1g0.2g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823