Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 38g13kcal0.4g2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%13g14kcal0.3g0.3g1.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g285kcal10g35g9.4g5.6g
Valittu annoskoko221g142kcal5g17.5g4.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna111g71kcal2.5g8.8g2.4g1.4g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902