Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Parmesan formaggio da pasta5.6g26kcal2.2g0g1.9g0g
Basilika, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla56g30kcal0.8g3.9g1.3g0.6g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 23g4.8kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss28g87kcal6.8g0.2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g458kcal30.4g22.2g26.8g4.2g
Valittu annoskoko222g229kcal15.2g11.1g13.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna111g115kcal7.6g5.6g6.7g1.1g
Arvot/100g100g103kcal6.9g5g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318