Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaurahiutale 11g42kcal1.6g6.4g0.8g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light21g51kcal5.7g0.5g2.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki35g20kcal3g1.8g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g79g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Basilika, kuivattu 8.4g22kcal1.2g1.7g0.3g3.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana443g791kcal31.4g75.2g37.8g13.6g
Valittu annoskoko222g395kcal15.7g37.6g18.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna111g198kcal7.9g18.8g9.5g3.4g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722