Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 38g46kcal8g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 47g34kcal0.9g6.8g0.1g0.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.2g4.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g173kcal18.2g15g3.8g1.6g
Valittu annoskoko222g86kcal9.1g7.5g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna111g43kcal4.6g3.8g1g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824