Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g909kcal75.9g0g67.9g0g
Porkkanaraaste 200g366g99kcal2.2g19.4g0.7g9.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g22g149kcal0.1g0.1g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kananmuna kuorineen punnittu244g308kcal26.9g0.7g22g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)278g236kcal2.8g9.7g19.4g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g155g606kcal45.1g3.1g45.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g619kcal18.4g126.3g2.2g6.3g
Tomaattimurska 444g131kcal2.5g23.5g0.9g8.4g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g6193kcal352g379g349.8g52g
Valittu annoskoko2210g3096kcal176g189.5g174.9g26g
Annoskoko puolitettuna1105g1548kcal88g94.8g87.5g13g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260