Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 250g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g95g27kcal0.6g5.7g0.2g2.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g300g390kcal60.1g0g18g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g313g782kcal59.4g0.1g68.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g2779kcal249.6g89.2g175g9.8g
Valittu annoskoko2210g1390kcal124.8g44.6g87.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna1105g695kcal62.4g22.3g43.8g2.5g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929