Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Margariini 60%, keskiarvo 200g1065kcal0.7g0.7g120g0g
Juusto, keskiarvo 400g1400kcal100.1g1g110.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Tonnikala öljyssä 300g569kcal81.4g0g27g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 320g330kcal11g57.6g3.4g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4420g9725kcal546.4g523.8g597g36.8g
Valittu annoskoko2210g4863kcal273.2g261.9g298.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna1105g2431kcal136.6g131g149.3g9.2g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453