Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo338g2396kcal1g0.7g270g0g
Sokeri 338g1370kcal0g337.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 563g1930kcal57.3g393.8g6.8g19.7g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 450g392kcal4.8g82.4g1.8g8.1g
Taloussuklaa, Fazer225g1159kcal8.8g126g67.5g11.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g34g135kcal0g33.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g15509kcal206.8g1957g743g79.6g
Valittu annoskoko2212g7755kcal103.4g978.5g371.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna1106g3877kcal51.7g489.3g185.8g19.9g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328