Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g159g1161kcal1.6g1.6g127.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 582g1996kcal59.3g407.1g7g20.4g
Sokeri 507g2058kcal0g506.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.5g0.2g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g72kcal0.7g15.8g0.7g0g
Neilikka, annos 4g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 298g116kcal1.3g20.3g1.5g7.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen597g197kcal19.7g29.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g11373kcal168.6g1998.8g274g57.4g
Valittu annoskoko2212g5687kcal84.3g999.4g137g28.7g
Annoskoko puolitettuna1106g2843kcal42.2g499.7g68.5g14.4g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154