Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g466g1724kcal27.5g163.1g107.2g9.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g932g252kcal12.1g44.7g1.9g15.8g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g437g1179kcal78.6g8.7g91.7g0g
Hunaja 23g77kcal0.1g18.8g0g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3kcal0.2g0.2g0g0.5g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma233g280kcal7.5g10.5g23.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 117g146kcal12.8g0.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g7321kcal277.6g492.6g469.2g52.2g
Valittu annoskoko2212g3661kcal138.8g246.3g234.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna1106g1830kcal69.4g123.2g117.3g13.1g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158