Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen270g1944kcal2.7g2.7g216g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 459g1863kcal0g458.5g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g540g1890kcal18.9g437.4g5.4g16.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten81g267kcal19g36.5g17g8.9g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.8g0.6g20.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g162g648kcal0g162g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten27g89kcal6.3g12.1g5.7g3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 90g41kcal2.7g4.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g15481kcal152.4g2261.4g675.4g56.4g
Valittu annoskoko2214g7741kcal76.2g1130.7g337.7g28.2g
Annoskoko puolitettuna1107g3870kcal38.1g565.4g168.9g14.1g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002