Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 254g1032kcal0g254.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 150g51kcal4.6g7.5g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml150g49kcal4.9g7.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1092kcal1.5g1.5g119.7g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.6g272.3g4.7g13.6g
Mustikka metsä- 374g165kcal1.9g23.9g2.2g12.3g
Raparperi 269g91kcal1.9g14.8g0.3g3.8g
Voi, 1 tl, 5 g75g546kcal0.7g0.7g59.8g0g
Sokeri 127g516kcal0g127g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.1g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g10943kcal172.8g1566.8g409.8g66.4g
Valittu annoskoko2214g5471kcal86.4g783.4g204.9g33.2g
Annoskoko puolitettuna1107g2736kcal43.2g391.7g102.5g16.6g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678