Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g224g1638kcal2.2g2.2g179.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g337g1144kcal6.7g10.1g121.1g0g
Kookoshiutale 79g519kcal6.4g5g50.7g12.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1256g485kcal2g102.5g1.1g18.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g224g1368kcal42.6g11.2g123.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 90g605kcal24.1g6.2g52g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g11549kcal168.4g281.6g1056g85.2g
Valittu annoskoko2214g5775kcal84.2g140.8g528g42.6g
Annoskoko puolitettuna1107g2887kcal42.1g70.4g264g21.3g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976