Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 372g159kcal1.4g15.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai293g1026kcal35.2g208.2g6.2g8.8g
Ruokaöljy keskiarvo 9g80kcal0g0g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 124g156kcal13.6g0.3g11.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 508g1124kcal88.8g0g86.3g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska 451g133kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 226g194kcal7g9.9g13.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g197g770kcal57.2g3.9g57.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g7302kcal412.2g526.2g368.8g36g
Valittu annoskoko2214g3651kcal206.1g263.1g184.4g18g
Annoskoko puolitettuna1107g1825kcal103.1g131.6g92.2g9g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574