Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 563g428kcal10.6g87.2g1.1g5.6g
Bataatti, kuorittu 375g304kcal5.9g63.1g0.2g11.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 375g128kcal4.1g20.2g0.7g10.9g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%125g138kcal3.4g3.4g12.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4430g2847kcal100.4g351.6g96.6g55.4g
Valittu annoskoko2215g1424kcal50.2g175.8g48.3g27.7g
Annoskoko puolitettuna1108g712kcal25.1g87.9g24.2g13.9g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902