Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)500g280kcal42.5g25g1g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g200g578kcal2.4g112g0g80g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g200g700kcal28g110g16g22g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g500g1650kcal50g350g5.5g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl10g83kcal0g0g10g0g
Mustikka, Pakkasmarja600g200kcal3g38.4g3.6g19.8g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g70g29kcal6.9g0.3g0.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g15g43kcal0.2g8.4g0g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4430g7476kcal294.6g1296.4g95g255.8g
Valittu annoskoko2215g3738kcal147.3g648.2g47.5g127.9g
Annoskoko puolitettuna1108g1869kcal73.7g324.1g23.8g64g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047