Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 300g229kcal51.8g0g2.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g751g488kcal12.8g90.1g0g0g
Palsternakka 150g96kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4430g1703kcal133.4g224.6g8.4g14.8g
Valittu annoskoko2215g852kcal66.7g112.3g4.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna1108g426kcal33.4g56.2g2.1g3.7g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075