Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1320g1742kcal172.9g4g109.6g0g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g360g2160kcal86.4g23.8g194.4g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl400g1428kcal8g12g152g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4432g12466kcal537.4g96.4g1107.2g0g
Valittu annoskoko2216g6233kcal268.7g48.2g553.6g0g
Annoskoko puolitettuna1108g3117kcal134.4g24.1g276.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765