Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty925g684kcal17.6g142.4g1.8g9.2g
Kurpitsa 363g58kcal2.7g7.2g0.4g7.2g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g38g173kcal0.2g0.2g19.1g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr375g375kcal45g9.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4435g2822kcal139.4g361.6g81.2g48.4g
Valittu annoskoko2218g1411kcal69.7g180.8g40.6g24.2g
Annoskoko puolitettuna1109g706kcal34.9g90.4g20.3g12.1g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633