Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 875g211kcal15.8g19.3g2.6g20.1g
Kasvisliemikuutio 23g69kcal2.2g3.1g5.3g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)175g149kcal1.8g6.1g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 875g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Aurajuusto175g595kcal35g0g50.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4438g2099kcal112.2g66.2g142.4g44.2g
Valittu annoskoko2219g1050kcal56.1g33.1g71.2g22.1g
Annoskoko puolitettuna1110g525kcal28.1g16.6g35.6g11.1g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251