Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Margariini 60%, keskiarvo 20g107kcal0.1g0.1g12.1g0g
Juusto, keskiarvo 40g141kcal10.1g0.1g11.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 40g14kcal1.2g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Tonnikala öljyssä 30g57kcal8.2g0g2.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 32g33kcal1.1g5.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana444g977kcal55g52.8g59.8g3.6g
Valittu annoskoko222g489kcal27.5g26.4g29.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna111g244kcal13.8g13.2g15g0.9g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453